bestel zetwerk

Eerste contact/aanvraag

De tijd tussen bestellen en levering is vaak maximaal 48 uur voor het standaard zetwerk. Voor grote projecten wordt een duidelijke planning gemaakt in samenspraak met de opdrachtgever. Dit is mede te realiseren door de grote voorraad en productiecapaciteit welke Pantos de laatste jaren heeft opgebouwd. Zowel op coil als op vlakke plaat heeft Pantos een enorme voorraad materialen met meer dan 200 verschillende kleuren coatings. Bij Pantos gaat elk eerste contact via de mail (info@pantos.nl) of telefoon (0492-531383).

Uw (aan)vraag wordt snel behandeld.

Bestellen

Bestellen kan op twee manieren;
⦁    Via de website is een bestelformulier te downloaden welke bij compleet invullen alle informatie bevat welke nodig is uw opdracht te kunnen produceren.
⦁    Via een webapplicatie bestaande uit een online tekenpakket. Door de opbouw van dit pakket wordt geen informatie vergeten en is de bestelling altijd duidelijk en compleet.
⦁    Projectaanvragen worden separaat door onze specialisten behandeld.

Productie

Na de binnengekomen bestelling, wordt het standaard zetwerk op basis van materiaal, ontw. maat en lengte direct de productie-routing bepaald om alle machines en hun operators in hun kracht te benutten. Zo worden opdrachten snel en efficiënt verwerkt. Elke operator draagt de verantwoordelijkheid voor zijn of haar stukje van het proces, waarbij de productieleider een controlerende en begeleidende rol vervult en prioriteiten stelt binnen dit proces in samenspraak met de orderverwerker.

Verpakken

Gereed producten worden bij Pantos naar klantwens verpakt. Waar de één geen verpakkingsmateriaal op de bouw wil, heeft de ander daar andere ideeën over.  Wij hebben de beschikking over 2mm tunnelplaat, een stootvaste noppenfolie en diverse afmetingen schuimblokken. Daarbuiten wordt elk pakket v.v. een sticker met de ordergegevens. 

Transport

Bij Pantos is het ook mogelijk uw bestelling te laten bezorgen. Wij hebben twee speciaal ingerichte vrachtwagens en bakwagens om uw bestelling netjes te bezorgen. De vrachtwagen is v.v. een kooiaap, en kan zelfstandig lossen.