bestel zetwerk

Al meer dan 30 jaar een begrip in gevelbekleding.

Pantos B.V. is gestart door Marcel Lammers in 1982 als dakdekkers & Montage bedrijf gevestigd te Mierlo als eenmansbedrijf. Met doorzettingsvermogen en duidelijke focus in de gevelbekleding ontstond het idee tot eigen productie.

 

In 1989 werd een locatie gevonden om zelf dak & gevelbekleding te gaan produceren tot 6 meter. De montage was inmiddels gegroeid tot 4 werknemers en 1 werknemer maakte productie voor eigen gebruik van Pantos.

 

Vanaf 1991 tot 1997 explodeerde de groei in de montage. En werd nog steeds voor eigen gebruik geproduceerd.

In 2000 werd een nieuw pand betrokken aan de Heibloemweg 12 te Helmond. Speciaal gericht naar behoefte van de groei in productie van Dak en Gevelbekleding.

2004 was het jaar van verandering. De focus werd volledig naar productie verlegd en de montagewerkzaamheden werden beëindigd. Vanaf dat moment specialiseerde Pantos zich steeds meer in speciale projecten. En produceerde Pantos met ongeveer 9 werknemers.

 

In 2018 heeft Pantos een pand van 5000M2 naar eigen specificaties laten bouwen om de ingezette groei de ruimte te geven. Standaad zetwerk werden gecombineerd met mooie projecten.

 

1 april 2021 Heeft Marcel Lammers Pantos verkocht aan een andere grote speler in de gevelbekleding “MMN” De koers blijft hetzelfde, het leveren van standaard zetwerk gecombineerd met speciale projecten om mooie panden, huizen, distributiecentra en woontorens te voorzien van de juiste stijl.

Voor meer info over MMN zie www.mmn.nl

Wat is de meerwaarde van Pantos?

 

  • Direct en snel contact
  • Zetwerk t/m een lengte van 12000mm
  • Kennis en kunde
  • Meer dan 200 kleuren op voorraad
  • Geleverd op de werkplaats of op de bouw

  • Ingesteld en ervaring met grotere en speciale projecten en materialen.

 

Bestel zetwerk

Bij Pantos zijn er ongekende mogelijkheden in materiaal, kleur en vorm voor uw gevel. Voor elke buiten- en binnenomgeving en elk klimaat is een geschikte coating welke uw pand mooi maakt en voor lange tijd beschermd.